Witte uitslag op metselwerk, u heeft het vast wel eens gezien, uitbloeiingen. Lelijke witte vlekken die meestal ontstaan tijdens of na oplevering van een bouwwerk. In vrijwel alle gevallen gaat het hier om calciumcarbonaat en/of zouten die gaan migreren door vochtige omstandigheden tijdens het bouwproces.

Helaas is de praktijk anders en ondanks alle goede voornemens van de metselaar en voeger, is de gevel toch vervuild geraakt met witte uitslag, cementsluier en smet. Het verwijderen van deze witte uitslag heeft VDR Gevel zijn specialiteit van gemaakt, wij hebben niet voor niets jaren geleden een fantastisch product ontwikkeld namelijk VD-10 met VDR Gevelproducten. Wij zijn met werkzaam door de gehele Benelux zowel voor de particulieren markt en voor bedrijven en overheids instellingen. Het verwijderen van deze witte uitslag moet in alle gevallen worden overgelaten aan vakmensen die beschikken over de juiste kennis en ervaring. VDR Gevel bestaat uit een team goed opgeleide gevelbehandelaars, waardoor iedere opdracht die wij uitvoeren op de juiste manier word gedaan, en wij lossen niet alleen de witte uitslag op maar pakken ook de oorzaak aan. Waar veel bedrijven nog werken met zuren zoals zoutzuur en fosforzuren, werken wij alleen met producten die volstaan aan alle geldende milieu eisen die op dit moment gelden. Juist daarom is VDR Gevel het juiste adres voor u gevelbehandeling.

Tevens zijn onze gevelproducten waar onder VD-10 te bestellen op http://www.vdrgevelproducten.nl

Over VDR

logo-vdr-gevel-only

VDR Gevel is actief in de gehele Benelux, Noord-Frankrijk en Duitsland, tevens zijn onze gevelproducten verkrijgbaar binnen de hele EU.

Volg ons op Facebook

Facebook Pagelike Widget