Bij metselwerk kan vergrauwing optreden. Dit is een grijs-witte waas, waarin enkel gipsverbindingen worden aangetroffen. Dit effect treed pas na enige tijd op (na maanden of zelf jaren) en is nauwelijks oplosbaar in water. In dit geval is alleen mechanische reiniging met glasparels of Olivine zand doeltreffend.

Het reinigen van gevels moet in alle gevallen worden overgelaten aan vakmensen die beschikken over de benodigde kennis en ervaring. VDR Gevel bestaat uit een team van innovatieve specialisten, waardoor iedere opdracht bij ons in veilige handen is.  VDR Gevel kijkt verder, onze medewerkers nemen niet alleen het zichtbare probleem weg, maar gaan tevens op zoek na de oorzaak van de vergrauwing en nemen die, met het oog op de toekomst, indien mogelijk weg. Juist daarom is VDR Gevel het juiste adres voor een gevelbehandeling bij vergrauwing. VDR Gevel is niet alleen toegankelijk voor de particulieren markt, VDR Gevel is ook veel werkzaam voor grote aannemers en steenfabrikanten om de problematiek van vergrauwing op te lossen.

  • VDR Gevel heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan.
  • VDR Gevel voert ieder opdracht uit volgens geldende milieu eisen.
  • VDR Gevel werkt alleen met goed opgeleide gevelbehandelaars.
  • VDR Gevel geeft niet alleen de oplossing, maar zoekt ook na de oorzaak.
  • VDR Gevel is werkzaam in de gehele Benelux.

Over VDR

logo-vdr-gevel-only

VDR Gevel is actief in de gehele Benelux, Noord-Frankrijk en Duitsland, tevens zijn onze gevelproducten verkrijgbaar binnen de hele EU.

Volg ons op Facebook

Facebook Pagelike Widget