Reiniging met VD10 door VDR Gevel B.V.

Reiniging met VD10 in Wageningen

https://www.gevelreiniging.nl/wp-content/uploads/2017/08/behandeling-vd10-wageningen-2.jpg
https://www.gevelreiniging.nl/wp-content/uploads/2017/08/behandeling-vd10-wageningen-3.jpg

Project: Reiniging met VD10 door VDR Gevel B.V.

Title:

Description:

Reiniging met VD10 door VDR Gevel B.V.

Reiniging met VD10 in Wageningen

https://www.gevelreiniging.nl/wp-content/uploads/2017/08/behandeling-vd10-wageningen-2-540x480.jpg
https://www.gevelreiniging.nl/wp-content/uploads/2017/08/behandeling-vd10-wageningen-3-540x480.jpg

Reiniging met VD10 door VDR Gevel B.V.

Reiniging met VD10 door VDR Gevel B.V.  VD10 is een product uit de lijn van VDR Gevelproducten. Deze woning had erg veel last van cementsluier en witte uitslag. Na een gevelreiniging behandeling met VD10 hebben wij de bakstenen weer de oorspronkelijke uitstraling gegeven. Zoals de bewoners de stenen hebben uitgekozen bij de steenfabriek.

VDR Gevel B.V. is een vooruitstrevend bedrijf als het gaat om cementsluier en witte uitslag verwijderen. Onze producten zijn verkrijgbaar bij de webshop van VDR Gevelproducten. http://www.vdrgevelproducten.nl

Wij zijn met onze reiniging met VD10 actief in de gehele Benelux. Voor zowel aannemers als de particulieren markt. informeer na onze tarieven.

Gevelreiniging met VD10 verwijderd vrijwel alle cement gebonden vervuilingen. Het product VD10 word vrijwel door alle steenfabrikanten als een goed product beschouwd. Wij zijn met onze reinigingstechniek werkzaam voor vele grote aannemers om iedere nieuwbouw project schoon en vooral uitslag vrij op te leveren.

Over VDR

logo-vdr-gevel-only

VDR Gevel is actief in de gehele Benelux, Noord-Frankrijk en Duitsland, tevens zijn onze gevelproducten verkrijgbaar binnen de hele EU.

Volg ons op Facebook