Welkom bij

VDR Gevel B.V.

Uw partner in de gevelreiniging sinds 2002 een begrip, dankzij onze jarenlange ervaring en ons goed opgeleid personeel hebben wij altijd de juiste oplossing in huis voor uw gevel. Dankzij onze gevelreiniging methodes krijgt uw gevel weer de gewenste uitstraling en bescherming, zonder dat de gevel word aangetast.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten?

Peacocking

Kleurverandering bij bakstenen

Een vervelend fenomeen dat olieachtige verkleuringen geeft op bakstenen met een engobe (dit zijn in de meeste gevallen strengpers stenen met een glimmende afwerking). Het probleem ontstaat doordat in de grondstof van de angobe hematiet aanwezig is. In combinatie met water en mogelijk versterkt door invloed van cement (hier wordt op dit moment nog uitgebreid onderzoek naar gedaan ondermeerdoor TCKI en Universiteit van Leuven België) ontstaan deze verkleuringen. Deze verkleuringen worden ook wel Newtonse ringen genoemd. Door onze kennis, ervaring en uitgebreid testen hebben wij een goede oplossing gevonden om deze verkleuringen te verhelpen en in de toekomst te voorkomen.

Advies nodig?

Over VDR

logo-vdr-gevel-only

VDR Gevel is actief in de gehele Benelux, Noord-Frankrijk en Duitsland, tevens zijn onze gevelproducten verkrijgbaar binnen de hele EU.

Volg ons op Facebook

Facebook Pagelike Widget
× Hallo, kan ik u helpen?