Welkom bij

VDR Gevel B.V.

Uw partner in de gevelreiniging sinds 2002 een begrip, dankzij onze jarenlange ervaring en ons goed opgeleid personeel hebben wij altijd de juiste oplossing in huis voor uw gevel. Dankzij onze gevelreiniging methodes krijgt uw gevel weer de gewenste uitstraling en bescherming, zonder dat de gevel word aangetast.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten?

Inkleuren

Het inkleuren van metselwerk

Wij rijden door de gehele Benelux en regelmatig daarbuiten om kleursverschil in metsel- en/of voegwerk op te lossen. U herkent het wellicht: een nieuw stuk aanbouw, en de steenkleur hoe goed ook uitgezocht, past niet geheel bij het bestaande. Of zoals wij in de nieuwbouw tegenkomen wordt er soms niet goed gemengd door de metselaar. Ook kan het zijn dat de aannemer te weinig stenen heeft besteld en dan van een nieuwe partij stenen krijgt geleverd.

In al die situaties kan er kleurverschil ontstaan. Wij hebben er onze specialiteit van gemaakt om dit soort problemen adequaat voor u op te lossen. Door met pigmentstoffen te werken die de mortelindustrie ook toepast in hun kleurmortels en met de kwalitatief hoogwaardige anorganische kleurpigmenten zijn wij in staat om deze problemen vrijwel geheel te verhelpen.

Advies nodig?

Over VDR

logo-vdr-gevel-only

VDR Gevel is actief in de gehele Benelux, Noord-Frankrijk en Duitsland, tevens zijn onze gevelproducten verkrijgbaar binnen de hele EU.

Volg ons op Facebook

Facebook Pagelike Widget
× Hallo, kan ik u helpen?