Het komt voor, dat er in de buitenmuren veel vocht zit. Waneer er sprake is van vochtindringing van buitenaf, is het bijzonder zinvol om te impregneren. Impregneren betekent: het doordringen van een materiaal (de muur) met een andere stof (het impregneermiddel).

Het impregneren van gevels moet in alle gevallen worden overgelaten aan vakmensen die beschikken over de benodigde kennis en ervaring. VDR Gevel bestaat uit een team van innovatieve specialisten, waardoor iedere opdracht bij ons in veilige handen is. Als eigen producent van VDR Gevelproducten maakt VDR Gevel alleen maar gebruik van eigen gevelproducten, waar wij wel tot 25 jaar garanties over af kunnen geven, en dat is uniek in de gehele Benelux en ver daar buiten. Niet alleen particulieren, maar ook overheden, VvE’s en bedrijven maken dankbaar gebruik van de expertise van VDR Gevel. Wij van VDR Gevel weten wat de beste oplossing is voor de gevel van uw pand, impregneer op waterbasis of met oplosmiddel houdend, wij hebben zelf de impregneer crème voor extreem lange duurzaamheid. Want het gaat er om, de gevel waterdicht te maken en vooral, te laten blijven.

VDR Gevel B.V. heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en geeft daarom na beëindigen van de werkzaamheden, altijd een garantiecertificaat af.

  • VDR Gevel voert iedere opdracht uit volgens geldende milieu eisen.
  • VDR Gevel weet welke producten geschikt zijn om het beste resultaat te behalen.
  • VDR Gevel werkt alleen met vakkundig en gekwalificeerd personeel.
  • VDR Gevel heeft een waterdicht verhaal.

Over VDR

logo-vdr-gevel-only

VDR Gevel is actief in de gehele Benelux, Noord-Frankrijk en Duitsland, tevens zijn onze gevelproducten verkrijgbaar binnen de hele EU.

Volg ons op Facebook

Facebook Pagelike Widget
× Hallo, kan ik u helpen?