Welkom bij

VDR Gevel B.V.

Uw partner in de gevelreiniging sinds 2002 een begrip, dankzij onze jarenlange ervaring en ons goed opgeleid personeel hebben wij altijd de juiste oplossing in huis voor uw gevel. Dankzij onze gevelreiniging methodes krijgt uw gevel weer de gewenste uitstraling en bescherming, zonder dat de gevel word aangetast.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten?

Hydrofoberen

Hydrofoberen: Beste product, beste resultaat

Hydrofoberen is niet zomaar een hydrofobeer-vloeistof of creme op de gevel aanbrengen. Gedegen kennis van de verwerkte type baksteen is nodig, alsmede het doen van proeven om het juiste hydrofobeermiddel te bepalen die het optimale beschermende effect geeft. Daar mag u bij ons op vertrouwen. Door de jarenlange ervaring zijn wij nu in staat om u gedurende 25 jaar een volledige garantie te geven op de waterwerendheid van uw gevel. Dit is uniek in Nederland en wij kunnen dit ook alleen doen omdat wij exact weten welk hydrofobeermiddel in uw geval het beste is.

Het is dan ook aan VDR te danken dat de testmethode voor gehydrofobeerd metselwerk inmiddels is opgenomen in de CUR 61. Het kwaliteitskeurmerk voor alles wat in de bouw wordt verwerkt. Zo ziet u: kwaliteit door kennis daar staan wij voor. De producten waar wij mee werken hebben we zelf ontwikkeld. De hydrofobeermiddelen die wij gebruiken zijn oplosmiddelhoudende- en watergedragen hydrofobeer en hydrofobeer in creme vorm. Meer informatie hierover vindt u op onze producten pagina.

Advies nodig?

Over VDR

logo-vdr-gevel-only

VDR Gevel is actief in de gehele Benelux, Noord-Frankrijk en Duitsland, tevens zijn onze gevelproducten verkrijgbaar binnen de hele EU.

Volg ons op Facebook

Facebook Pagelike Widget
× Hallo, kan ik u helpen?