Onze diensten

Hieronder een greep van werkzaamheden welke VDR voor u kunt uitvoeren.

Al onze werkzaamheden in de gevelreiniging voeren wij uit met zelf ontwikkelde reiniging en impregneermiddelen waar wij tot wel 25 jaar garantie geven. Heeft u vragen? Neem contact met ons op via onze contact pagina van VDR Gevel B.V.

Gevelreiniging

Doormiddel van ons VD10 product of onze Aqua Blaster van Waterkracht.


Is de gevel van de woning of bedrijfspand behoorlijk vervuild? Bij gevelreiniging van VDR Gevel B.V. reinigen wij uw woning of bedrijfspand middels verschillende technieken. Iedere vervuiling heeft uiteraard een eigen aanpak nodig. Maar vooraf een afspraak om de juiste techniek van gevelreiniging te bepalen.

impregneren

Wij maken gebruik van een zelf ontwikkeld impregneermiddel waar wij 25 jaar garantie op geven.


Door middel van impregneren bij VDR Gevel maken wij de gevel vochtwerend. De gevels worden door deze aanpak preventief beschermd tegen mos, algen en vervuiling zoals zure regen, graffiti en luchtvervuiling.

Gevelrenovatie

Is uw gevel aan een renovatie toe?


Voegwerk is een stukje ambachtswerk wat de woning of het bedrijfspand net dat stukje extra uitstraling geeft wat uw pand verdiend. Voegwerk heeft helaas niet het eeuwige leven en is op zijn tijd toe aan wat onderhoud, of zelfs complete vervanging.

Witte uitslag

Heeft u witte uitslag op uw nieuwbouw woning of bouw project?


Witte uitslag op u nieuwbouw woning of nieuwbouw project verstoren vaak het beeld wat u voor ogen had. De witte uitbloei ontstaat door de uitbloei van van bepaalde stoffen tijdens het metselwerk en tijdens het drogen van het metselwerk / voegwerk. Zowel bij nieuwbouw en bestaand metselwerk kan witte uitslag optreden.

VDR Gevel B.V.Gevelreiniging

Met de Aquablaster van Waterkracht


VDR Gevel B.V. voert gevelreiniging uit met de volgende technieken

-Torbo soft stralen
-Reinigen koudwater
-Reinigen warmwater
-Reinigen met stoom.


Gevelrenovatie

Bij onze klant in Duiven


Voegwerk is er in vele soorten en maten. Anno 2017 kunnen wij ook bijna alle denkbare kleuren voegwerk realiseren. Bij VDR Gevel B.V. kunt u ook terecht voor voegwerk in de vorm van de authentieke knip en snijvoeg. Deze voegen kunt u nog vaak vinden in oude en monumentale panden. Dit type voegwerk wordt niet door ieder voegbedrijf aangenomen. Wij plaatsen dit voegwerk ook nog volgens het oude en originele recept en samenstelling.

Als wij bij u een voegrenovatie uitvoeren zullen wij als volgt te werk gaan

-Voegwerk verwijderen
-Pand reinigen onder gepaste druk en techniek
-Opnieuw voegen

VDR Producten

Hieronder een overzicht van de VDR producten


VD-10

Kalk & Cementsluier verwijderaar


VD-10 is een organisch zuur dat veilig kan worden gebruikt voor het verwijderen van alle cementgebonden vervuilin-gen zoals smet, cementsluier en witte uitslag in de vorm van calciumcarbonaat.

VD-20C

Impregneer créme


De gevelimpregneercreme van VDR Gevelproducten is speciaal ontwikkeld voor plaatsen met een hoge vocht belasting zoals schoorstenen en rollagen. Met 25% werkzame stof is een afdichting een zekerheid.

VD-20KW

Impregneer middel


VD-20KW, gevelimpregneer koolwaterstofbasis is buitengewoon breed inzetbaar op alle uit zand en klei opgebouwde materialen, die zelfs lichtvochtig mogen zijn. VD-20KW is op basis van oligomeer siloxaan en bevat een koolwaterstof.

VD-20W

Impregneer middel


Met VD-20W heeft u net als onze andere impregneer middelen een lange levensduur die bij juiste verwerking hoog op kan lopen. Niet voor niets dat veel gevelreiniging en gevelrenovatie bedrijven werken met de impregneer werken.

Waarom VDR?

Daarom kiezen klanten voor VDR!


Projecten snel afgerond

Wij streven er naar om onze projecten na acceptatie zo snel mogelijk te starten en af te ronden.

Bereikbaar

Wij zijn tijdens kantooruren te bereiken per e-mail en telefoon.

Professioneel

Wij werken met de beste producten en gereedschappen om van uw project een succes te maken.

Over VDR

logo-vdr-gevel-only

VDR Gevel is actief in de gehele Benelux, Noord-Frankrijk en Duitsland, tevens zijn onze gevelproducten verkrijgbaar binnen de hele EU.

Volg ons op Facebook

Facebook Pagelike Widget
× Hallo, kan ik u helpen?